Rubrikbild - vad tror du om att jobba på Pulsen

Vi söker många nya medarbetare till Pulsen Retail.
Se alla tjänster på PULSEN.SE/RETAIL-REKRYTERAR

Kundinriktad konsult till Pulsen Retail

Är du affärsinriktad och tänker kund, kund, kund?

Har du en bakgrund inom Retail och vill konsultera inom detta fält samtidigt som du blir en representant för Sverige främsta IT-företag? Pulsen har legat i framkant sedan 1964. Det tänker de fortsätta med. Nu satsar Pulsen framåt inom Retail och ska bli Nordens ledande inom handelslösningar. Vill du vara med?

Dina arbetsuppgifter:

Som konsult inom Pulsen Retail kommer du att stötta och förbättra kundernas processer inom olika systemlösningar. Din ambition är att arbeta så nära kunden som möjligt, där kundens verksamhet blir din inriktning. Du är mycket duktig på att förstå och sätta dig in i kundens behov och arbetar rådgivande för att kundens verksamhet ska nå nya mål.

Vill du arbeta med företag såsom Nelly.com, Ateljé Margaretha, CDON.com, Hööks, Bubbleroom, Cellbes och Stayhard? Ser du fram emot att utveckla såväl dig som företaget när Pulsen Retail tar ny fart?

Din profil:

Kundfokus, professionalism och verksamhetsförståelse! Har du check på alla tre samt står för engagemang, passion och en härlig personlighet, då är det dig vi söker!

Vi söker dig som har erfarenhet inom konsultverksamhet och tidigare har arbetat inom Retail, antingen brett eller specialiserat. Du har en teknisk förståelse tillsammans med kunskap inom handelsprocesser.

Du har en hög social kompetens och en mycket god förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer, där du tar ansvar för kundens utveckling. Vidare är du skicklig på att kommunicera väl till olika människor, är pedagogisk och anpassningsbar. Du har en stark drivkraft att konsultera och vill vara med och implementera kulturen inom Pulsen Retail.

Om Pulsen Retail

Pulsen är en privatägd koncern med tydliga ambitioner att ta ytterligare tillväxt på den svenska marknaden. Inom koncernen finns Pulsen Retail som är en av Sveriges ledande experter på verksamhets- och systemstöd för detaljhandel. Pulsen Retail hjälper varje dag Nordens största handelsföretag med kunskap och lösningar för konsumenthandel och försäljning. I våra lösningar för e-handel, inköp, logistik, kundtjänst, butik, marknad och ekonomisk uppföljning hanteras dagligen upp till 100 000 order från konsumenter i 20 olika länder.

Bolaget är inne i en tillväxtfas och satsar långsiktigt på att stärka sin position inom branschen. Vi gör mycket rätt men vill bli ännu bättre och söker därför efter dig som delar vår passion för utveckling av detaljhandeln, i en nära dialog med våra kunder.

Placeringsort:

Borås

Låter det intressant?

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Pulsen Retail. Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser gärna fram emot din ansökan snarast!

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Therése Brundin: 0709-64 42 10 eller therese@effektiv.se

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post