Rubrikbild - vad tror du om att jobba på Pulsen

Vi söker många nya medarbetare till Pulsen Retail.
Se alla tjänster på PULSEN.SE/RETAIL-REKRYTERAR

Säljare till Pulsen Retail

Är du en driven, orädd och innovativ säljare som gillar att sätta dig in i kundens verksamhet? Har du en bakgrund inom Retail och vill vara med och bygga upp Pulsen Retail? Ta chansen och sök dig till Sveriges främsta IT-företag!

Pulsen är en privatägd koncern med tydliga ambitioner att ta ytterligare tillväxt på den svenska marknaden. Inom koncernen finns Pulsen Retail som är en av Sveriges ledande experter på verksamhets- och systemstöd för detaljhandel. Pulsen Retail hjälper varje dag Nordens största handelsföretag med kunskap och lösningar för konsumenthandel och försäljning. I våra lösningar för e-handel, inköp, logistik, kundtjänst, butik, marknad och ekonomisk uppföljning hanteras dagligen upp till 100 000 order från konsumenter i 20 olika länder.

Bolaget är inne i en tillväxtfas och satsar långsiktigt på att stärka sin position inom branschen. Vi gör mycket rätt men vill bli ännu bättre och söker därför efter dig som delar vår passion för utveckling av detaljhandeln, i en nära dialog med våra kunder.

Dina arbetsuppgifter:

Som säljare hos Pulsen Retail kommer din inriktning att vara nya kunder i medelstora och stora organisationer inom Retail. Det centrala i rollen blir att sätta dig in i kundens behov och verksamhet, för att på så sätt hitta de bästa systemlösningarna för just din kund. Du ges chansen att upparbeta ett eget kontaktnät inom Retailbranschen och utveckla nya sätt för ytterligare relationsskapande hos potentiella kunder.

Du har möjligheten att få arbeta hos en arbetsgivare som satsar på bra arbetsmiljö och roliga kollegor. Vi erbjuder dig en chans att utvecklas inom försäljning och ta ett stort eget ansvar i din roll som säljare samt ta nya kliv inom Pulsen Retail!

Din profil:

Vi söker dig som är duktig på att driva affären framåt, som på ett kreativt och engagerat sätt kan hitta potentiella kunder och affärsmöjligheter. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet inom en säljorganisation i kombination med en teknisk förståelse. Fördelaktigt är erfarenhet från IT-driftsbranschen alternativt retailbranschen

En engagerad, social kameleont som har ett genuint intresse för kundens verksamhet! Är det du? Har du därtill modet, drivet och den kommunikativa förmågan som krävs för att den nya kunden blir den långvariga kunden hos Pulsen Retail? Då vill vi ha med dig på resan!

Placeringsort:

Borås

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser gärna fram emot din ansökan snarast!

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Marie Wikström: 0720-17 93 60 eller marie@effektiv.se

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post