Pulsendagarna 2017

Pulsendagarna är årets stora mötesplats för inspiration och innovation.

Den 6-7 september arrangerar vi två dagar fyllda med kundcase, erfarenhetsutbyte och de senaste trenderna inom digitalisering.

Kontroll på alla digitala informationsflöden

Hur skapas ökad flexibilitet och förändringsförmåga med full kontroll i en digital värld? Hur genomför man en digital transformation? Hur har ni kontroll när system blir tillgängliga för fler användare och från flera enheter? Hur vet man vad som händer när molntjänster integreras med molntjänster? Hur vet man att regler efterlevs och hur kan vi ta fram fakta kring vad som hänt?

 

Under Pulsendagarna reder vi ut hur idag välbeprövad teknik inom olika områden, tillsammans kommer få en "nyckelroll" för att få kontroll på alla digitala informationsflöden, samt ger svar på ovan frågor.

 

Självklart innebär digital kontroll också nya möjligheter för utveckling av er verksamhet och att nå nya mål. Genom integration, reglerad åtkomst och stöd för olika processer, skapas kontroll på information mellan människor, mobila enheter, saker, molntjänster, system och organisationer över tid.

Formel för digital kontroll

Exempel på områden som kommer att vara aktuella i olika pass, men också i olika kombinationer för att skapa digital kontroll:

Digital formel

Är detta områden som du är ansvarig för eller är intresserad av?

Då är Pulsendagarna 2017 rätt ställe för dig att träffa likasinnade. Du kommer att få höra kunder berätta om sina lösningar och erfarenheter, gästföreläsare i världsklass, träffa våra arkitekter, titta på det senaste i produktväg, men viktigast av allt är erfarenhetsutbyte och diskussioner där vi tillsammans tar oss till nästa nivå.

 

Nedan presenteras några av de pass som kommer att hållas under våra dagar. 

+100 integrerade system, vad vinner man på återanvändning och samverkan?

Som en snöboll har Connections rullat igång, med fler integrerade system, flera olika tillämpningsområden och mera material som återanvänds mellan kunder. Vill du inte själv använda den delade källkoden, så kan du använda Connections Management Console som är framtagen för att kunna återanvända integrationer utan systemutvecklingskunskap. För att få kontroll är även metodiken för att förvalta och livscykelhantera integrationer viktigt. Våra arkitekter visar vad som finns och hur det fungerar, samt att våra kunder berättar hur det används med eller utan egen integrationskompetens.

HR-processer i fokus

Rekrytering, anställning, introduktion, byte av tjänst, löne- och utvecklingssamtal, hantering av arbetsskador, samt avslutning av anställning. Ja, det är några exempel på HR-processer, var av flera finns som färdiga och återanvändbara processapplikationer för BariumLive. Det ger ett enkelt stöd för att hantera olika personalrutiner, på ett strukturerat-, effektivt- och kvalitetssäkrat sätt där inget faller mellan stolarna. Detta ger på flera sätt nöjdare medarbetare, samt sparar tid och pengar. HR-processerna fungerar både som fristående lösning och med integrationer till olika system så som Pulsens olika erbjudanden inom identitetshantering. Pulsen och kunder visar lösningar och delar sina erfarenheter.

Sammanhängande processer från medborgare, till kundcenter, till handläggare och utförare

Nu är tiden mogen för att få sammanhängande digitala informationsflöden och färre it-system både centralt i kommunen, men också i skolan, socialtjänst och teknisk förvaltning. Nu finns det flera färdiga återanvändbara processapplikationer i BariumLive, som knyter ihop processer från medborgare och eTjänster, till handläggare och externa utförare. Vi kommer att visa processer för bl.a. eTjänster, kontaktcenter, felanmälan, synpunktshantering, handläggning godman, handläggning av kränkning i skolan, m.fl. Återigen är samverkan och återanvändning centrala begrepp, när vi tillsammans med våra kunder visar på ett helt nytt sätt att förenkla, effektivisera och få kontroll.

API Life Cycle Management för organisationens alla API:er

Hur styr ni åtkomst till era API:er och WebServices, samt säkerställer vem som använder dem och till vad? Vilka risker finns om man inte har kontroll på sina API:er och vilka nya möjligheter finns med en API Arkitektur? Utöver att svara på detta, visar vi också en demo av Mulesoft Anypoint Platform API Manager. Det blir också kundcase där API:er hanteras både med och utan API Management.

BAM - Business Activity Monitoring, från Connections till Integration Manager

Nu ser vi allt fler kunder som inte bara vill veta om en integration fungerar eller inte. Man vill också kunna sätta verksamhetregler och logiska vilkor som ger kontroll på informationsinnehållet i integrationer och larmar när villkor uppfylls. Detta kan skapa möjligheter och minska risker i realtid, såväl som att ge spårbarhet kring integrerade digitala informationsflöden. Vi visar lösningar och tillämpningar.

Control ID, IGA som molntjänst där verksamheten och säkerhet är i fokus

Tycker du att identitet, behörighet och accesshantering är viktiga områden, men krångliga att komma igång med och kräver mycket tid, kraft och interna resurser? Titta då ingående på Control ID, vår molntjänst för IGA (Identity Governance & Administration) där vi har samlat alla våra erfarenheter och byggt en komplett tjänst för era behov.

Ni slipper att ha infrastruktur lokalt i er miljö och kan växa i tjänstens olika delar när behov uppstår, till exempel en komplett livscykelhantering av identiteter, självservice och färdiga kopplingar till bland annat Office365, G-Suite, Active Directory och HSA. Du väljer. Vi tar hand om resten.

Nyfiken? Ta del i dialogen när vi och våra kunder berättar om tjänsten!

Pulsen Innovative Solutions

Pulsen har lång och bred erfarenhet inom IGA-området, vilket har lett till många spännande och unika lösningar för våra kunder. Vi demonstrerar både våra egenutvecklade komponenter såsom Quality ID och Snapshot Connector och fördelar med dessa samt olika spännande kundcase där vi löst utmaningar inom identitet, access och behörighetshantering på innovativa och effektiva sätt.

Inkluderat i passet är också vikten av att hela tiden arbeta strategiskt med IGA-plattformen och hur ni kan göra detta på bäst sätt.

IGA/Governance

Governance syftar till att sluta cirkeln för livcykelhantering av identiteter och behörigheter. Vi har tagit fram en unik metod för att hantera de utmaningar som finns med uppföljning och hantering av identiteter och behörigheter i en föränderlig värld. Är ni säkra på att ni har full kontroll på vilka identiteter som finns i era system och vilka behörigheter som dessa har? Kom och lyssna på när vi och våra kunder berättar om hur ni kan arbeta med Governance inom er organisation.

Identity Management för Microsoft

Vi har många kunder som kör Microsofts identitetsplattform MIM. Här delar vi med oss av vår syn på Microsofts roadmap framöver, kopplat till omvärldsbevakning och trender. Hur ser strategin ut och vilka möjligheter kan det medföra för er, till exempel ihop med en lösning för Office365 och Teams? Vi pratar också om uppgradering från FIM till MIM - något som det är hög tid att börja fundera på om ni inte gjort det ännu. Vi presenterar våra best practise och hur ni maximerar nyttan med er Microsoft Identity Manager plattform.

Identity Analytics/Risk

I en omvärld som blir allt mer uppkopplad och digital ökar också säkerhetskraven för att skydda er information. När statiska regler och funktioner inte är tillräckliga är det dags att kolla på hur risk och analysverktyg för er IAM-miljö kan hjälpa er att uppnå en säkrare och enklare vardag. Hantera händelser utifrån risk och kontextbaserad approach istället, där realtidsanalyser av stora mängder identitetsdata och maskininlärning hjälper er att fatta korrekta beslut kring användare och varnar när avvikande beteende eller händelser uppstår - eller så utförs automatiserade åtgärder direkt. Kom och se hur dessa lösningar kan appliceras i praktiken och hur ni reducera risker i er miljö!

Access Management

Har ni kontroll över hur era anställda når olika typer av resurser, såväl internt som externt? När cyberbrott och andra typer av hot blir allt vanligare och mer omfattande är det viktigt att skaffa sig kontroll och erbjuda säker åtkomst till de som behöver åtkomst. Vi pratar om erfarenheten från kundcase, vikten av 2-faktorsautentisering, riskbaserad autentisering, hur en accesslösning kan se ut och verka i er miljö och vad framtidens accesslösningar kommer att erbjuda.

IT-säkerhet i tillväxt på Pulsen

Ransomware, Kryptolocker, DDOS, APT, Malware, Kapning, Maskar… Aldrig tidigare har cyberhoten varit så många och så avancerade som de är nu. Den skadliga koden har utvecklats under de senaste 30 åren från att visa dikter eller animationer på skärmen till att vara riktade attacker som i hemlighet tankar av organisationer och företag känslig information. Pulsen visar sitt IT-säkerhetserbjudande Pulsen Plus och berättar hur vi med det erbjuder ett bra och aktuellt skydd mot cyberattacker.

 

Anmäl dig här

Prisvärda konferenspaket med logi

Oavsett vilket av nedanstående alternativ som du väljer så ingår alltid konferens med fika och lunch under två dagar samt trerättersmiddag med underhållning.


1 natt i enkelrum                        4 695 kr
1 natt, del i dubbelrum               4 195 kr
Inget boende/ 2-dagarsbiljett     2 500 krÖnskar du komma dagen innan den 5 september så löser vi det. I detta paket ingår förutom logi även drop-in-middag på ankomstkvällen. Detta paket är mycket populärt och tar snabbt slut då det finns ett begränsat antal platser, så dröj inte för länge med din bokning.


2 nätter i enkelrum                     5 995 kr
2 nätter, del i dubbelrum            5 285 kr


Anmälan


Överlåtelse

Då anmälan är bindande kan man inte avboka sin plats, men kan däremot överlåta sin plats till en annan person utan extra kostnad. Om du vill överlåta din plats så ombesörjes detta själv och du återkopplar till Pulsen vem din ersättare blir.

Marstrands havshotell

Vi kommer att befinna oss alldeles vid västerhavets kant med ett högst unikt läge på öns solsida.

Här njuter du av bohuslänsk livskvalitet och ett salt- och vindpinat lugn. Hotellet och Marstrand ger möjlighet till olika inspirerande aktiviteter som du kommer kunna ta del av, antingen för en stunds egen reflektion eller fortsatt samtal tillsammans med likasinnade.


Pulsen kommer att bjuda på gemensam transfer till Marstrand med stopp Landvetter Flygplats och Göteborgs Centralstation. Mer information kring detta kommer.


Besök Marstrands Havshotells webbplats-->


Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post