Utbildning i ICF- och KVÅ-processen

Öka er kunskap kring ICF- och KVÅ-processen. Boka in en utbildning på plats hos er i höst och gör ert arbete enklare.

 

På Pulsen Omsorg har vi skaffat oss stor kunskap kring ICF- och KVÅ-processen och vi vill gärna dela med oss av våra erfarenheter för att underlätta ert arbete. Vi är därför glada över att kunna erbjuda utbildningar inom området under hösten.

 

 

Linda Glaadh

Utbildningarna hålls av Linda Glaadh på Pulsen Omsorg. Linda har stor kunskap kring ICF/KVÅ och har tidigare bland annat hållit i mycket populära webinar inom området. Nu kan Linda komma till er och reda ut alla frågetecken kring ICF/KVÅ. Utbildningarna sker på plats hos er i storgruppsform. Ni kan alltså bjuda in alla som har nytta av utbildningen vid samma tillfälle.

 

Utbildningen ger deltagarna kunskap i hur man bör tänka och agera för att följa de rekommendationer som socialstyrelen tagit fram i dokumentet "Beskriva äldres behov och följa resultat inom kommunal hälso och sjukvård". Vi går även igenom vilka rutiner och riktlinjer man behöver ha i kommunen runt dokumentation.

 

Utbildningen blandar genomgångar med praktiskt arbete och diskussioner kring patientfall som deltagarna själva har med sig. På det sättet får deltagarna en god förståelse för hur man arbetar med ICF/KVÅ i praktiken.

Kontakta oss

För offert och mer information kring utbildningen kontaktar ni Linda Glaadh eller Carin Sundin eller använder formuläret nedan.

 

LINDA GLAADH
E-post: linda.glaadh@pulsen.se
Telefon: 033-17 19 21

CARIN SUNDIN
E-post: carin.sundin@pulsen.se
Telefon: 033-17 19 92

  

VÄLKOMMEN MED DIN FÖRFRÅGAN!

 

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post