Sollentuna förlänger avtal kring Combine

Sollentuna Kommun var den första kommun som började arbeta med Combine från Pulsen Omsorg vid lanseringen 2011. Nu förlänger de sitt avtal kring tjänsten med ytterligare 5 år.

– Det är väldigt roligt att få fortsätta arbeta tillsammans med Sollentuna. De var den första kommunen som gick i skarp drift med Combine så vi har haft ett givande samarbete under många år nu. Vi gillar att arbeta nära våra kunder och deras verksamheter för att kunna leverera de tjänster som de verkligen har bäst behov av, och Sollentuna är ett exempel där vi verkligen lyckats med det. Det bästa i den här affären är att vi vet att vi genom Combine kan tillföra bra nytta både till medarbetarna inom Socialtjänsten i Sollentuna och till kommuninvånarna även framöver, säger Carin Sundin, försäljningschef på Pulsen Omsorg.

 

Combine är ett modernt och molnbaserat stöd för kommunal socialtjänst och privata vårdgivare som levereras av Pulsen Omsorg. Tjänsten sammanför medborgare, myndighet och utförare i en gemensam helhet och ger därmed utrymme för ett mer processorienterat arbetssätt inom Socialtjänstens alla lagrum och processer. Resultatet är hög rättssäkerhet, kvalitet och effektivitet i arbetet och där både individ och medarbetare sätts i centrum.

 

Läs mer om Combine på pulsen.se/combine

För mer information:

Carin Sundin, Telefon: 033-17 19 92, E-post: carin.sundin@pulsen.se

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post