Borås Basket tar höjd för framgång – molnlösning förenklar vardagen

I en idrottsförening som rymmer allt från elit- och ungdomslag till en omfattande satsning för människor med olika funktionsnedsättningar gäller det att hålla ihop verksamheten och förenkla vardagen. E-post och kalendrar ska hanteras effektivt samtidigt som det krävs tillgänglighet från olika plattformar och enheter.

– ­Pulsen har hjälpt oss att se möjligheterna med ett modernt verktyg som Office 365. Nu håller vi på att integrera den nya lösningen i verksamheten och vi ser redan att den kommer göra vardagen mer effektiv för alla användare. Samarbetet mellan klubbens olika delar förenklas också avsevärt. Office 365 är nytt för oss men vi har tillgång till väldigt bra support och Pulsens erfarna service desk, säger Johan Zandén, Controller på Borås Basket.

– För Borås Basket har ”nätet” alltid varit målet. Vi vet samtidigt att klubbverksamhet av det här slaget främjas av att medlemmarna kan kommunicera på ett enkelt sätt. Här ligger Pulsen i framkant med säkra IT-tjänster som hjälper företag i digitaliseringen. Office 365 är också ett bra exempel på ett IT-stöd som ger tydlig utväxling och bidrar till att organisationer skapar bättre möjligheter att nå sina mål. I det här fallet hjälper vi Borås Basket med nästa steg i digitaliseringen genom införandet av ett modernt IT-stöd, säger Martin Hogmalm, vd, Pulsen Production.

 

Borås Basket. Foto: Daniel Grönbek

Foto: Daniel Grönbek (http://www.danielgronbek.se)

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post

VILL DU VETA MER OM DENNA LÖSNING?

Hör av dig till Martin Hogmalm på martin.hogmalm@pulsen.se eller lämna dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi.