Linas Matkasse växer med flexibelt och stabilt IT-stöd

Som en av de mer framgångsrika aktörerna har Linas Matkasse på bara några år blivit en naturlig del av många svenskars vardag. För att leverera välfyllda matkassar hela vägen hem till dörren krävs ett tillgängligt IT-stöd 24/7. Tillväxten har också ställt höga krav på flexibiliteten. I takt med företagets expansion behövs en IT-partner som har kompetens och resurser att erbjuda rätt kapacitet, både på kort och på lång sikt.

– För oss har det varit smidigt och bra att Pulsen har kunnat följa med oss när vi vuxit. Vi började småskaligt och har under tiden med Pulsen insett att vi bara vill ha valda delar av IT-kompetensen inhouse. Istället köper vi in den kunskap och de resurser som krävs för att IT ska vara ett säkert och effektivt stöd, säger Johanna Eed, IT-driftansvarig på Linas Matkasse.

Linas matkassar levereras runt om i landet med hjälp av IT-stöd 24/7

Helhetslösning med framåtblick

Pulsen har samarbetat med Linas Matkasse sedan år 2015 och levererar i dag en helhetslösning som bland annat omfattar IT-drift (virtuella och fysiska servrar), Citrix, kommunikation, switchar, brandväggar, Office 365 och slutanvändarsupport. Pulsens uppdrag omfattade inledningsvis den svenska verksamheten (Linas Matkasse). Samarbetet har dock utvidgats geografiskt och omfattar i dag även ”Adams Matkasse” i Norge och inom kort ”Sannan Ruokakassi” i Finland.

Vår verksamhet kräver en IT-miljö som är maximalt tillgänglig och stabil. Skulle det ändå uppstå störningar av något slag har vi i dag en kompetent och flexibel partner som snabbt kan hjälpa oss att lösa problemet

 

Johanna Eed, IT-driftansvarig på Linas Matkasse.

– Just nu tittar vi mycket på framtiden och var vi behöver vara för att IT ska fortsätta matcha verksamheten och vår tillväxt. Här känner vi att Pulsen är en partner som inte bara tar hand om de behov vi har just nu utan även är med och diskuterar var vi vill vara och var vi borde vara i framtiden, fortsätter Johanna Eed.

 

– Det är alltid roligt att samarbeta med en kund som är öppen för nya sätt att tänka också i frågor som rör IT. Att Linas Matkasse dessutom är ett framgångsrikt och växande företag gör förstås samarbetet särskilt spännande och utvecklande också för oss, kommenterar Martin Hogmalm, VD på Pulsen Production.

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post

VILL DU VETA MER OM DENNA LÖSNING?

Hör av dig till Martin Hogmalm på martin.hogmalm@pulsen.se eller lämna dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi.